Select Page

POSUŠJE: Odlazak papi – obavijesti i prijave

POSUŠJE: Odlazak papi – obavijesti i prijave

Dragi mladi, 6.6. (subota) papa Franjo dolazi u Sarajevo. Frama Posušje organizira odlazak na taj događaj. Svi vi koji želite putovati trebate se prijaviti i platiti svoju kartu u SRIJEDU 22.4., OD 19 DO 21 SAT U VJERONAUČNOM CENTRU.

Povratna karta je 20 KM. Bez uplate vaša prijava nije valjana! Ukoliko osobno ne možete doći tu večer na prijavu, zamolite nekoga od svojih prijatelja, braće ili sestara da vas prijavi i uplati iznos.

Prijaviti se mogu naši framaši (srednjoškolci), studenti i radnička mladež (bivši framaši) ali i drugi mladi iz naše župe koji žele putovati. Jedini uvjet za one koji žele putovati, a nisu framaši, jest da imaju UZORNO VLADANJE u školi. Bez toga ne mogu biti primljeni. Prijaviti se možete ISKLJUČIVO U SRIJEDU. Nakon toga više nema prijava! Prenesite to svima koji su zainteresirani. Brojem nismo ograničeni, što znači kolikogod prijava tu večer bude, sve će biti primljene. Odmah sutradan šaljemo prijave za Sarajevo kako bi mogli dobiti što bolja mjesta na stadionu gdje će biti sv.misa. Putovat ćemo 6.6. rano ujutro, a povratak je predviđen u večernjim satima. Za sve preostale informacije pratite našu internet stranicu gdje ćete o svemu biti pravovremeno obaviješteni.

Povodom posjete pape Franje Bosni i Hercegovini, osim Frame put organizira i župa Bezgrešnog začeća BDM Posušje. Putuje se autobusom, a cijena povratne karte je također 20 KM.

Prijaviti se možete u župnom uredu  do 1. svibnja.

frama-posusje.com

OGLASI

Loading