Select Page

POSUŠJE: Predstavnica japanske konzultantske tvrtke u posjetu Tehnološkom parku

POSUŠJE: Predstavnica japanske konzultantske tvrtke u posjetu Tehnološkom parku

Gđa Hiroko Harada iz UNICO-a, razvojne konzultantske tvrtke sa sjedištem u Tokiju, boravila je u radnom posjetu Fondaciji Tehnološki park u Posušju, gdje se susrela s načelnikom Antom Begićem, predstavnicima Fondacije Ivanom Milićevićem i Stipom Bešlićem te Radoslavom Luburićem, ravnateljem JU Razvojna agencija ŽZH-HERAG.

Razgovaralo se o jačanju i širenju mentorske službe za mala i srednja poduzeća, programu kojeg podržava Japanska agencija za međunarodnu suradnju (JICA) i japanska Vlada.

U tom svjetlu domaćini su gošći predstavili gospodarske potencijale općine Posušje, s naglaskom na razvojne programe poput onih iz područja obrade metala i plastike.

Gđa Harada je potom održala prezentaciju vezanu za mentoriranje u tvrtkama koji ima za cilj unaprjeđenje njihovog upravljanja i boljeg poslovanja.

Načelnik Begić, govoreći o ovom posjetu, zahvalio je UNICO-u i njenim partnerima što su pokazali interes za procese daljnjeg razvoja gospodarstva na području naše općine te je izrazio uvjerenje kako će se ova suradnja nastaviti i u budućnosti.

OGLASI

Loading