Select Page

Posušje: RK IPA splitsko – dalmatinska osvojila malonogometni turnir

Posušje: RK IPA splitsko – dalmatinska osvojila malonogometni turnir

Osmi po redu međunarodni malonogometni turnir policijskih službenika IPA ŽZH održan je u subotu 18. lipnja u Sportskom centru Lovrić u Posušju. Ove godine na turniru je nastupilo osam ekipa policijskih službenika iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Najbolja je ekipa ove godine bila Regionalnog kluba IPA splitsko – dalmatinska. Oni su u finalu rezultatom 4:0 porazili ekipu policijskih službenika RK IPA Županije zapadnohercegovačke. Sportske sreće je nedostajalo domaćinima u finalnoj utakmici s obzirom da su ekipu iz splitsko – dalmatinske županije pobijedili u skupinama.  

Damir Pandžić, predsjednik RK IPA Županije zapadnohercegovačke je kazao da je turnir svake godine sve bolji i bolji. „Ove godine smo imali tri ekipe iz Hrvatske, a pet iz Bosne i Hercegovine. Jedna ekipa je trebala nastupiti iz Crne Gore, ali su ih druge obaveze spriječile. To su naši dugogodišnji gosti. Najbitnije je ovdje druženje i prijateljstvo, zato smo i pretprošle godine i ušli u Posuško lito. Bitan je i natjecateljski dio. Naša ekipa je prošle godine bila prva, a ove godine su ostali kratki za korak. Imamo jako dobru ekipu, ali ove godine nije bilo sreće. No, nema žala“, kazao je za naš radio Damir Pandžić, predsjednik IPA RK Županije zapadnohercegovačke.

„Mi smo ovdje od početka održavanja ovog turnira. Imamo odličnu suradnju. Što se tiče turnira, izgubili smo samo jednu utakmicu u grupnoj fazi. Mi smo zadovoljni krajem, imamo najboljeg igrača turnira. Nadamo se da ćemo dogodine i obraniti prvo mjesto “, kazao je Jadranko Rusić, član Upravnog odbora RK IPA Split.

Druga je dakle bila ekipa IPA RK Županije zapadnohercegovačke, a treća ekipa turnira je bila  RK IPA Sarajevo. Nagrada za fair play pripala je ekipi RK IPA PGP Imotski, za najboljeg golmana turnira proglašen je Bernard Glavina iz RK IPA ŽZH, a najboljim igračem turnira proglašen je Mario Kraljević iz pobjedničke ekipe RK IPA splitsko – dalmatinska.

Radioposusje.ba (Z. Pišković)

OGLASI

Loading