Select Page

POSUŠJE: RK IPA ŽZH organizirala humanitarni malonogometni turnir; Prikupljeno više od 3000 KM

POSUŠJE: RK IPA ŽZH organizirala humanitarni malonogometni turnir; Prikupljeno više od 3000 KM

U subotu 8. studenoga 2014. godine RK IPA ŽZH i PU Posušju organizirali su humanitarni malonogometni turnir, koji je održan na Sportskom centru Lovrić u Posušju, a sav prihod od turnira uručen je Ivanu Knezoviću – Ikači, članu IPA-e ŽZH i policijskom službeniku MUP-a ŽZH.

Sudjelovalo devet ekipa

Na navedenom turniru odazvalo se deset ekipa, i to: MUP ŽZH Ljubuški sjedište, Specijalna policija MUP ŽZH Ljubuški, PU Grude, PU Široki Brijeg, PU Posušje, PU Ljubuški, PP Imotski, IPA Splitsko – dalmatinska, Udruga specijalne policije HZ-HB, Specijalna policija MUP-a Županije Herceg-Bosanske, Livno. Kao gosti ovog događaja pridružili su se članovi IPA-e Doboj.

humanitarni-malonogometni-turnir 15

Prije početka turnira prigodnim riječima obratio se predsjednik RK IPA ŽZH Zoran Smital, koji je pozdravio sve prisutne, a nakon toga uslijedila je minuta šutnje za nedavno preminulog policijskog službenika PU Posušje Matu Lažetu. Humanitarni malonogometni turnir otvorio je početnim udarcem Ivan Knezović.

humanitarni-malonogometni-turnir 6

 

Do polufinala turnira došle su sljedeće ekipe: IPA Split, PP Imotski, Specijalna policija MUP-a ŽZH i PU Grude, a u velikom finalu sastale su se ekipe PP Imotski i Specijalna policija MUP-a ŽZH.

 

Konačan poredak je sljedeći:
1. Specijalna policija MUP-a ŽZH
2. PP Imotski
3. IPA Split
4. PU Grude

humanitarni-malonogometni-turnir 17

Služiti kroz prijateljstvo

Nakon nogometnog turnira priređena je svečana večera za sve sudionike, članove, goste i simpatizere IPA-e te su dodijeljeni pehari za osvojena prva tri mjesta, za najboljeg igrača i vratara. Za najboljeg igrača proglašen je Marijan Strinić (PP Imotski), dok je za najboljeg vratara izabran Jozo Stojić (Specijalna policija MUP-a ŽZH). Pehare i nagrade svim pobjednicima uručio je Ivan Knezović – Ikača. Na ovoj večeri uručene su zahvalnice svim sudionicima, sponzorima i pokroviteljima ovoga humanitarnog turnira.

humanitarni-malonogometni-turnir 9

 

Već smo spomenuli da je ovaj turnir bio humanitarnog karaktera, prikupljeno je više od 3.000,00 KM, a cijeli iznos uručen je Ivanu Knezoviću – Ikači, koji se zahvalio svima onima koji su sudjelovali na ovom turniru.

Druženje uz glazbu uživo, hranu i piće trajala je dok kasnih večernjih sati.

humanitarni-malonogometni-turnir 19

Članovi IPA-e ŽZH i djelatnici PU Posušje ovih humanitarnim turnirom i pomoći policijskom službeniku pokazali su pravo značenje kratice Međunarodne IPA-e „SERVO PER AMIKECO“ – služiti kroz prijateljstvo.

grude-online.com

OGLASI

Loading