Select Page

U tijeku radovi na izgradnji kanalizacijskog kolektora na području „Zagrebačke ceste“ – Ričina

U tijeku radovi na izgradnji kanalizacijskog kolektora na području „Zagrebačke ceste“ – Ričina

U tijeku su radovi na realizaciji projekta: Izgradnja kanalizacijskog kolektora općine Posušje – Podsustav 2 – na području „Zagrebačke ceste“ – Odjeljak „A“, faza I.

Općina Posušje je u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša FBiH i Ministarstvom prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša ŽZH potpisala Ugovor o dodjeli sredstava u travnju 2021. godine nakon čega se pristupilo pripremi i provedbi procedura javna nabave. Završetak procedura javne nabave rezultirao je potpisom Ugovora s najpovoljnijim izvođačem radova.

Realizacija ovog projekta uključuje izvođenje radova na oko 390 m linijskog voda fekalne i oborinske kanalizacije  za dionicu „Zagrebačke ceste“- Podsustav 2 – Odjeljak A, faza I, s ciljem izravnog doprinosa i unaprjeđenja životnih uvjeta stanovništva  Posušja  i zaštiti prirodnih resursa, odnosno osiguranja okolišno i higijenski prihvatljivog prikupljanja i tretmana otpadnih voda.

Nadamo se kako će vremenske prilike biti povoljne za izvođenje svih potrebnih radova u realizaciji ovako važnog strateškog projekta.

OGLASI

Loading