Select Page

Posušje: Weltplast započeo s realizacijom plana izgradnje novih objekata

Posušje: Weltplast započeo s realizacijom plana izgradnje novih objekata

Franjo Širić, direktor i vlasnik Weltplast d.o.o. i Tomislav Marić, direktor i vlasnik KTM Brina d.o.o., potpisali su 13. siječnja 2017., Ugovor o izgradnji hale skladišta gotovih proizvoda, ukupne bruto površine 1.600 m2.

Vrijednost ugovorenih radova je 300.000 maraka, a prema dinamičkom planu radovi bi trebali biti završeni u trećem mjesecu ove godine.

Projektnu dokumentaciju za halu, koja je montažna okvirna konstrukcija izvedena od armiranobetonskih predgotovljenih elemenata, izradio je TRIEL d.o.o. pod vodstvom vlasnika i direktora Damira Lončara.

Izgradnjom ovog objekta započinje realizacija najavljenog povećanja proizvodnje Weltplasta s 10.000 na 23.000 tona gotovih proizvoda i izgradnja novih objekata ukupne površine 12.000 m2, koju je Franjo Širić najavio 21. srpnja 2016., na prezentaciji razvojnih planova Weltplasta do 2023. godine.

Nova hala pogona reciklaže je u fazi izrade projektne dokumenatcije.

S velikim zadovoljstvo ističemo činjenicu da su sve tri tvrtke, Weltplast kao investitor, KTM Brina kao izvođač i TRIEL kao projektant, članovi Udruge gospodarstvenika Posušje.

Ugp

OGLASI

Loading