Select Page

POSUŠJE ZA PRIMJER OSTALIMA: U CENTRU GRADA PRIKUPLJENE STOTINE VREĆICA HRANE!

POSUŠJE ZA PRIMJER OSTALIMA: U CENTRU GRADA PRIKUPLJENE STOTINE VREĆICA HRANE!

Današnji dan duboko će ostati upisan u povijest najljepšeg grada na svijetu. Stotine građana se ujedinilo i pomoglo onim najpotrebitijima.
“Zadovoljstvo je raditi za svoje ljude i svoj grad. Pokazali smo, kad smo ujedinjeni, da nam je samo nebo granica. Posušje je grad predivnih i velikodušnih ljudi. Nikakvi velegradovi ne mogu biti bliski srcu kao rodni kraj. Sreća se ne može kupiti novcem, a danas se sve svodi na materijalno, živimo promašenim životima. Zaboravili smo ono najvažnije: biti ljudi! Usporedio bih naše Posušane i Posušanke sa strojem koji se dugo nije koristio, samo ga je trebalo pokrenuti.

Mi, kojima je to uspjelo, ostat ćemo skromni i ponizni jer to je jedini ispravan način” kazao je jedan od aktivista današnje velike humanitarne akcije u Posušju. Kapa dolje grade i kapa dolje svim Posušanima i Posušankama.

Podsjetimo još jednom sve je krenulo preko Facebook grupe Posuška Pijaca za sve OPG , a sada je preraslo zaista u nešto veliko i o čemu će se pričati generacijama. Dovoljno je pogledati fotografije, one govore zaista sve! Današnjom akcijom obradovano je 28 obitelji na području Općine Posušje. Akcija se nastavlja u subotu od 9h do 11h! Što drugo reći nego :

BRAVO POSUŠJE”!

https://www.posuski.info/

OGLASI

Loading