Select Page

Posušju tri boda u gostima, Rakitnu poraz kod kuće!

Posušju tri boda u gostima, Rakitnu poraz kod kuće!

U drugom kolu ¨Regionalne nogometne lige veterana¨ , veterani HŠK Posušja pobijedili su u gostima veterane NK Gruda rezultatom 3:1

Golove za HŠK Posušje postigli su Mladen Begić, Ivan ČamberDanijel Pandžić.

Gosti iz Posušja bili su puno bolji i već u prvih deset minuta imali su prednost od 2:0, a na kraju prvog poluvremena rezultat je već  bio 3:0 za Posušane.

U drugom poluvremenu Posušani su se malo zatvorili tako da  je domaćin uspio smanjiti rezultat na 3:1, a tako je ostalo sve do kraja susreta.

HŠK Posušje je nastupilo  bez petorice standardnih igrača koji su opravdano bili odsutni (H. Erceg, Lj. Crnogorac, A. Nenadić ,Ml. Vranjković i Sl, Begić), i pored toga su trijumfovali na uvijek neugodnoj ¨Elić Luci¨ u Grudama.

Rakitno veterani 2

Spomenimo da NK Rakitno nije uspjelo na domaćem terenu ubilježiti tri nova boda igrajući  s uvijek neugodnim susjedima iz Imotskog. Gosti su bili uspješniji za jedan pogodak iako su Rakićani dominirali cijelim susretom.

HŠK Posušje je igralo u sastavu:

  1. Bešlić, J. Ćesić, Ma. Begić, D. Mikulić, M. Senjak, E. Galić, I. Čamber, D. Pandžić, K. Jurišić, V. Boban, I. Petric, Vl. Begić, M.Knezović, Ml.Begić.

Rezultati drugog kola:

Hnk Tomislav –  Nk Croatia    4-1

Nk Mladost     –  Nk Kamen    0-2

Nk Rakitno     –   Nk Imotski   0-1

Nk Grude        –   Hšk Posušje 1-3

Foto: I. Ćuk, M. Bešlić

Posušje.net/M.Bešlić

 

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading