Select Page

Posuške cheerleadersice u kampu u Sarajevu

Posuške cheerleadersice u kampu u Sarajevu

Najmasovniji cheerleading kamp u Bosni i Hercegovini održan je prošloga vikenda u Sarajevu, a na njemu je pored 200 sportaša sudjelovao i Hrvatski cheerleading club Posušje.

Organizator kampa je Cheer Union of Bosnia and Herzegovina, a sami kamp održan je u Skenderiji. Osim što su učili cheerleading dizanja, skokove i elemente, sportaši su imali i međusobno natjecanje u naučenom znanju na kampu.

Najuspješniji na kampu je Hrvatski cheerleading klub Široki, čija je ekipa pobijedila u group stuntu te je njihov član Paul Filip Palac odnio pobjedu u cheerleading elementima. Jedna nagrada pripala je i Plesnom i cheerleading klubu Erigo D iz Mostara, čija je članica Ivona Barić izvučena za najsretniju cheerleadersicu na kampu.
Kamp je trajao od 12:00 do 18:00. Cheerleading kampovi dosadašnjih godina bili su organizirani u Hercegovini, a ovo je prvi službeni cheerleading događaj koji je organiziran u Bosni.

Organiziranjem kampa u Sarajevu želi se potaknuti razvoj cheerleading sporta i u ovom dijelu zemlje. Cheerleading sport uvelike je prisutan u Hercegovini. Sama činjenica da Županija Zapadnohercegovačka u sva četiri grada ima klub dovoljno govori o tome.

CUBAH

OGLASI

Loading