Select Page

Posuški Gradac: ODRŽANI 9. Dani dječjeg veselja

Posuški Gradac: ODRŽANI 9. Dani dječjeg veselja

Pod geslom „Djeca su dar od Gospodina, oni su dar od Njega“, framaši iz Posuškog Graca su i ove godine, točnije 9. godinu zaredom organizirali Dane dječjeg veselja u crkvenom dvorištu župne crkve na Posuškom Gracu. Program je započeo u petak, nastavio se u subotu te završio u nedjelju svečanom Svetom misom koju su djeca i framaši proslavili zajedno s ostalim pukom.

Djeca su se mogla okušati u raznim disciplinama, a najzabavnije igre kako doznajemo od djece bile su vuča konopa te nogomet. Natjecalo se i družilo preko stotinu djece, bilo je igre, pjesme,  plesa i nagrada, a djeca nisu mogla sakriti osmijeh sa lica. Framaši, koji su i ujedno animatori djeci, vrijedno su radili i pripremali ovaj događaj mjesecima, prikupljali sponzore i osmišljali igre, a sve to kako bi ovaj događaj protekao što bogatije i veselije.

„Vjerujemo kako su sva djeca bila sretna i otišla svojim kućama sa širokim osmijehom, te se nadamo da se vidimo i dogodine u još većem broju“, poručili su iz Frame Posuški Gradac.

Dani dječjeg veselja na Posuškom Gracu postali su tradicija, koja djecu priprema na početak školske godine, kako bi se socijalizirali i što više prilagodili novim izazovima. Framaši su odlučni kada je riječ o sljedećim godinama, stoga možemo slobodno kazati da će se ovo lijepo druženje i zabava nastaviti i dogodine, kada će se obilježiti i jubilarna deseta godina Dana dječjeg veselja.

Radioposusje.ba

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading