Select Page

Posuški taekwonoaši bez uspjeha u Beogradu

Posuški taekwonoaši bez uspjeha u Beogradu

Na međunarodnom bodovnom G1 turniru u taekwondou, koji se protekli vikend održao u Beogradu, okupilo se više od 700 natjecatelja iz cijelog svijeta u uzrastima kadeta, juniora i seniora.

Za tim taekwondo saveza Herceg Bosne nastupilo je 6 posuških taekwondoaša koji ovaj put nisu uspjeli osvojiti medalje. U kategoriji kadeta borbu za medalju izgubili su Boris Gavrić i Šimun Topić dok su u pretkolu zaustavljene kadetkinje Anamarija Miličević i Marta Grubišić. Za njih četvero ovo je bio drugi nastup na turniru ovog ranga na kojem su pokazali napredak usprkos porazima. Juniorka Filipa Bašić zbog loše složenog ždrijeba već u pretkolu sastala se i izgubila od kolegice iz svog tima Marije Orlović koja je kasnije dogurala do bronce. Junioru Davidu Milićeviću je zbog zdravstvenih problema bio upitan nastup koji je ipak odradio i tijesno izgubio rezultatom 1:2 od predstavnika domaćina.

Za taekwondo  savez Herceg Bosne nastupili su i junior Nino Šermet koji je osvojio srebrnu medalju i seniorka Petra Ždero koja je u pretkolu izgubila od predstavnice Mađarske. Posuške borce na ovom natjecanju pratio je trener Petar Boban a sponzori nastupa su bili Taekwondo savez Herceg Bosne i rent’a car Bgl commerce. U nastavku sezone Savez i posuške natjecatelje očekuje nastup na  Coatia openu koji će se  15.10.2023. održati u Zagrebu. 

OGLASI

Loading