Select Page

Predivna treća večer manifestacije “Božić u POSUŠJU”

Predivna treća večer manifestacije “Božić u POSUŠJU”

Iza nas je treći dan manifestacije Božić u Posušju koja ove godine traje četiri dana te je donijela bogat blagdanski program za sve generacije.

Od 15.30 sati posjetitelji su imali prilike uživati u božićnom crtiću, zatim nastupu dječjeg vrtića “Mama”, osnovne škole “Vranić” da bi prvi dio programa začinilo još jedno predivno čitanje božićne bajke.

Večer su također obilježili nastupi hrvatskog cheerleading kluba Posušje, HKUD-a fra Petar Bakula, posuškog slavuja Ivice Bage i virtuoza na harmonici Marijana Šarića koji je uspio rasplesati nazočne posjetitelje.

I danas je bilo nezaboravno spuštanje Djeda Božićnjaka, uz asistenciju HGSS-a Posušje, koji je oduševio i darivao najmlađe uz veliki vatromet.

Najveće oduševljenje izazvala je FOTKAONA – najmodernije generacije u kojoj su posjetitelji uz zabavne rekvizite probudili djecu u sebi i stvorili nezaboravne uspomene.

Ne zaboravimo napomenuti kako i ove godine manifestacija ima humanitarni karakter. Novac se skuplja u donatorskim kutijama sve dane sajma, u njih su stavljani prilozi od prodaje, te dio prihoda privatnih izlagača. Novac će biti doniran Caritasa.

U petak je posljednji dan manifestacije gdje je predviđeno druženje uz bakalar, uz nastup klape Grga i proglašenje najboljeg pisma Djedici.

Posušje. Net/Foto:Općina Posušje

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading