Select Page

Predstava, nastupi KUD-a Vrisak i Zoke Begića obilježili četvrti dan “Božića u Posušju”

Predstava, nastupi KUD-a Vrisak i Zoke Begića obilježili četvrti dan “Božića u Posušju”

Četvrti dan manifestacije uljepšala su djeca iz posuškog vrtića „Mama“ svojim izvedbama, a Lutkarsko kazalište Mostar je današnje druženje uveličalo predstavom „Betlehemska crna ovca“ koja je odigrana u kinodvorani.

Glavni je lik mala ovca Ružica koja u silnom nastojanju da popravi svijet drugima često ide na živce jer im kvari zabavu tražeći da i oni pomognu. A naša dječica su uistinu uživala gledajući kako je u Betlehemu prije više od dvije tisuće godina jedna nesebična ovčica poklonila svoje runo tek rođenome djetetu.

Tradicija se u Posušju uvijek njeguje, to su nam svojim nastupom pokazali mladi iz kulturno umjetničkog društva „Vrisak“ iz Vira. Nakon njihovog nastupa, ostatak večeri svojim koncertom upotpunio je posuški pjevač Zoka Begić.

Posjetitelji su se mogli ugrijati toplim napitcima i bogatom gastro ponudom. Volonteri su prodavali tombolu. Osigurane su brojne, vrijedne nagrade, koje ćemo podijeliti danas, do kada posjetitelji imaju pravo igrati. Sav prihod od tombole, dio prihoda privatnih izlagača, sav prihod rukotvorina naših škola te od prodaje bakalara i kuhanoga vina na Badnjak bit će doniran u humanitarne svrhe. Ovo je još jedna prilika da pokažemo kako naše Posušje ima veliko srce.

„Božić u Posušju“ nastavlja se danas na istom mjestu od 16 i 30 h kada će nam Frama Posuški Gradac uprizoriti žive jaslice. Vidimo se!

OGLASI

PRODAJA STANOVA I GRAĐEVINSKIH PARCELA

[slb_exclude]Investitor izgradnje, društvo Domusgradnja oglašava prodaju stanova i građevinskih parcela. U novoformiranom naselju u Ulici Mile Bošnjaka (Jukića njive) u tijeku je izgradnja višestambene zgrade s ukupno 16...

Loading