Select Page

PREDSTAVLJAMO: Grupa “Rondo”

PREDSTAVLJAMO: Grupa “Rondo”

Grupa Rondo je nastala 2009. godine i broji šest članova.  Nastupamo širom BIH, a također i izvan granica BIH. Bend smo koji prati trendove, tako da je naša grupa prilagođena za sve uzraste.

Možemo istaknuti naša dva člana koji su pored grupe Rondo članovi klape KRŠ i klape Studenac, te Akademskog zbora Pro Musica. Budući da su svake godine naši nastupi iz godine u godine u porastu, odlučili smo snimiti našu prvu pjesmu pod imenom „Hercegovci“. Kako bi napravili što bolju promociju pjesme prijavili smo se  na Melodije Mostara, te ušli u finalnu večer.

https://www.youtube.com/watch?v=ffQm3EWee8I

Nadamo se da će se naša pjesma svidjeti publici i da ćemo ostaviti što bolji dojam, jer pjesma je ritmična i vesela koja opisuje život i vrijednosti našeg kraja. Budući da je to naša prva zajednička pjesma, odlučili smo da bude što kvalitetnija i zanimljivija. Teskt pjesme napisao je Željko Kozina, a glazbu Ranko Boban, inače dobro poznati dvojac u našoj regiji koji stoji iza mnogo velikih hitova, poput Hercegovina u srcu. Aranžman za pjesmu je radio Mahir Sarihodžić, glazbeni producent, aranžer i kompozitor, također poznato ime u regiji koji već dvadeset godina uspješno producira albume poznatih imena poput Zdravko Čolić, Dino Merlin, Maya Sar, Hari Mata Hari, Tony Cetinski, Jacques Houdek, Nina Badrić, Aleksandra Radović, Ana Rucner…

Ljepši i onaj nježniji dio benda, te ženski vokal, Kristina (Zlopaša) Sušac već ima skustvo sa festivala od kojih izdvajamo melodije Mostara 2005, 2006, 2007, Hrvatski Radijski Festival 2007 i 2008 god. osvojena prva nagrada po izboru sponzora. Do sada je snimila 5 pjesama, a 2007 pobijedila je na izboru za miss model BIH.

Posušje.net

OGLASI

Loading