Select Page

Pregršt medalja za TKD „Poskok“ Posušje u Livnu

Pregršt medalja za TKD „Poskok“ Posušje u Livnu

Na 27. međunarodnom turniru „Livno Open 2023.” na kojem je nastupilo preko 380 natjecatelja u sportskoj borbi i kicku, nastupili su brojni članovi TKD kluba „Poskok“ Posušje.  TKD klub „Poskok Posušje“ nastupio je s 31 natjecateljem u ove dvije discipline koji su osvojili 24 medalje.

U borbama su zlato osvojili Marko Bakula, Mija Begić, David Miličević i Šimun Topić. Srebro u borbama su osvojili Tomislav Senjak, Filip Biško, Petra Lončar i Filipa Bašić. Broncu u borbama su osvojili Lucija Barać, Jozo Ćesić, Dominik Jukić i Antea Kraljević. Ovaj put bez medalje su ostale Anamarija Miličević i Marta Grubišić koja je nakon jedne pobjede izgubila u borbi za medalju.

U disciplini Kick nastupilo je čak njih 17 natjecatelja našega kluba. Zlatne medalje osvojili su Elena Zlopaša, Lucija Stipić, Lucija Soldo i Darko Polić. Drugo mjesto, odnosno srebrene medalje osvojili su Slavko Lončar i Matej Bešlić. Treće pak mjesto odnosno broncu osvojili su Luka Grubišić, Ivan Grubišić, Petra Mikulić, Martina Filipović, Petra Filipović i Luka Soldo.

Medalje za odličan nastup osvojili su Domagoj Topić, Bruno Šego, Karla Bešlić, Anita Jurišić i Marija Pirić.

Najboljom u kicku proglašena je Elena Zlopaša, a mali Poskoci zauzeli su i 1. mjesto ekipno u ovoj disciplini.

Čestitamo posuškim Poskocima na odličnom nastupu i ostvarenim rezultatima, a posebne čestitke osvajačima medalja. Na ovaj turnir Poskoke su vodili treneri Petar Boban i Karlo Galić, te trenerice Lucija Bašić i Mihaela Senjak uz pomoć Borisa Gavrića. Na natjecanju su Poskoci imali vjernu podršku svojih roditelja kojima se ovim putem zahvaljujemo“, kazali su nam iz TKD kluba „Poskok“ Posušje.

OGLASI

Loading