Select Page

Premijer liga: Hercegovački derbi bez golova, sutra igra HŠK Posušje!!!

Premijer liga: Hercegovački derbi bez golova, sutra igra HŠK Posušje!!!

Ovog vikenda počela je nova sezona Premijer lige Bosne i Hercegovine a utakmica koja je u 1. kolu privukla najviše pažnje bila je ona igrana na Pecari između Širokog Brijega i Zrinjskog.

Popularni Hercegovački derbi upravo je završio bez pobjednika podjelom bodova ali i bez golova 0:0. Zrinjski je bio bolji protivnik a od velikih prilika vidjeli smo po jednu sa svake strane a istaknuti treba i fantastičnu atmosferu s tribina.

U ovom derbiju nastupila su i 3 Posušanina. Dva su igrala u dresu Zrinjskog, golman Luka Kukić koji je odlično debitirao te sačuvao čistu mrežu i mladi Ivan Bašić koji je odigrao jako dobro prvo poluvrijeme a onda je napustio igru. U dresu Širokog igrao je Zvonimir Begić koji je do 87’ minute bio najbolji pojedinac svoje ekipe a onda morao biti zamijenjen zbog ozljede.

1. kolo Premijer lige završava se danas a zatvara ga utakmica između Veleža i HŠK Posušja koja se igra u Mostaru u 20 sati, plavo-bijeli će nakon 12 godina ponovno nastupiti među najjačim klubovima Bosne i Hercegovine.

Radioposusje.ba/Foto: Jabuka.tv

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading