Select Page

Prestižni njemački magazin ‘Golf’ u svojoj reportaži nahvalio Golf klub Posušje

Prestižni njemački magazin ‘Golf’ u svojoj reportaži nahvalio Golf klub Posušje

Golf igralište Topala smješteno je na granici s Hrvatskom, ali je odavno poznato preko granica i BiH i Hrvatske te u cijeloj Europi. Jedan od najpoznatijih svjetskih magazina koji se bavi ovim sportom, njemački ‘Golf’ napravio je veliku reportažu o kako su rekli golf igralištima na Balkanu, a posebno su izdvojili golf terene i golf klubove Riverside Golf Zagreb, Golf Adriatic Savudrija i Golf klub Posušje.

Pohvalili su teren Golf kluba Posušje, naglašavajući kako je klub jednostavan, da nudi hranu i piće, nove lopte i kape protiv sunca te da se za turnire nudi domaća hrana, pa dodaju ”što je sve samo ne mana”.

Spominju i rat koji je na ovim prostorima bjesnio devedesetih godina i pišu kako se danas druže Hrvati katolici i muslimani Bošnjaci, a u reportaži donose i priču o Mostaru i Starom mostu, kao turističkoj ponudi, a u toj ponudi spominju se i neki posuški moteli i restorani.

Kaže se kako teren po dizajnu, infrastrukturi i profesionalnosti zaostaje za dva spomenuta terena u Republici Hrvatskoj, ali da je to oprostivo jer nudi odličnu zabavu te da je omjer cijene i kvalitete pravi. Opisujući teren za igru i rupe, sipaju samo komplimente te preporučuju malo bolju njegu terena, ako bi se imalo više novca.

”Ali mi smo u Bosni i Hercegovini, a ne u Valderrami (poznati golf teren u Španjolskoj op. a.). Pionirski duh članova i egzotičnost destinacije čine ovaj teren posebnim”, zaključuju priču o Posušju reporteri njemačkog magazina ‘Golf’.

Golf klub Posušje aktualni je i višestruki prvak države, ima i pojedinačne prvake, a organizira brojne turnire, među kojima je i ‘Kamen, krš i maslina – memorijal Veljko Lončar’, koji je najposjećeniji turnir na ovim prostorima.

Posupje info/VB

OGLASI

Loading