Select Page

Posušje potpisalo ugovore s dva mlada igrača i jednim povratnikom

Posušje potpisalo ugovore s dva mlada igrača i jednim povratnikom

HŠK Posušje danas je potpisao tri nova i vrijedna ugovora.

“S velikim zadovoljstvom i ponosom obavještavamo sve navijače i simpatizere da smo danas potpisali ugovor s najmlađim igračem iz naše nogometne akademije u povijesti. Ime i prezime ovog dečka na ponos je svih trenera u našoj nogometnoj akademiji. Šesnaestogodišnji napadač Marko Begić potpisao je ugovor s HŠK Posušje do ljeta 2024.godine.” – objavili su na na svojim stranicama.

Begić je mladi reprezentativac BiH do šesnaest godina, prošle sezone ubilježio je 27 nastupa u kadetskoj PL BiH i postigao 13 pogodaka. Marko će tako od srijede biti najmlađi član seniorske ekipe kluba u povijesti.

Višegodišnja suradnja je postignuta i sa sedamnaestgodišnjim Ante Šušnjar. Odličan i marljiv rad nogometne akademije, posljednjih godina daje odlične rezultate. Šušnjar igra na poziciji veznog i konkurirat će prvoj ekipi kluba. Ante Šušnjar i HŠK Posušje suradnju su dogovorili do 2024 godine.

Treći ugovor potpisan je sa povratnikom u ekipu dvadesetdvogodišnjeg braniča Josipa Bešlića. Bešlić na Mokri Dolac stiže iz redova NK Croatia Zmijavci. Josip je sa svojim matičnim klubom dogovorio je suradnju do ljeta 2023.godine uz opciju produženja. Ovaj rođeni Posušanin u svojoj karijeri nosio je dres HŠK Posušje i NK Široki Brijeg. Nakon potpisa Bešlić je kazao: “Jako sam sretan što sam se vratio kući i jedva čekam istrčati na svoj Mokri Dolac”.

OGLASI

Loading