Select Page

Priopćenje za javnost sa 22. sjednice Vlade

Priopćenje za javnost sa 22. sjednice Vlade

Danas 24. rujna 2015. godine u Širokom Brijegu je, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 22. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na današnjoj sjednici Vlada je donijela Uredbu o izmjeni Uredbe o poslovima temeljne djelatnosti iz nadležnosti tijela državne službe koje obavljaju državni službenici, uvjetima za obavljanje tih poslova i ostvarivanju određenih prava iz radnog odnosa.

Vlada je donijela Odluku o pokretanju procedure za kreditno zaduženje Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o dodjeli sportsko-gospodarskih lovišta u zakup najpovoljnijem ponuđaču koji je ispunio kriterije utvrđene u Javnom pozivu za dodjelu sportsko-gospodarskih lovišta u zakup na području Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o utvrđivanju kriterija za izbor i imenovanje članova Nadzornog odbora „Šumsko-gospodarskog društva Županije Zapadnohercegovačke“ d. o. o. Posušje; Odluku o raspisivanju i provedbi Javnog natječaja za izbor i imenovanje članova Nadzornog odbora „Šumsko-gospodarskog društva Županije Zapadnohercegovačke“ d. o. o. Posušje; Odluku o dodjeli sredstava za sufinanciranje izrade Prostornog plana općine Ljubuški (2011. – 2021.) te Odluku o davanju suglasnosti na sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za postavljanje kontejnera za agregat za napajanje bazne stanice mobilne telefonije.
Ivan Prskalo iz Ljubuškog razriješen je dužnosti ravnatelja Agencije za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj, dok je za v. d. ravnatelja Agencije imenovan Ante Markić iz Ljubuškog.

Jerko Barić iz Gruda razriješen je dužnosti ravnatelja Stručne organizacije Centar za vozila, dok je za v. d. ravnatelja Stručne organizacije imenovan Josip Širić iz Posušja.
Rješenjem o imenovanju osobe ovlaštene za obavljanje ovlasti i obveza na osnovu državnog kapitala u gospodarskom društvu Tvornica kružnih pila d. d. Posušje imenovan je Božo Bago iz Posušja.

Posušje.net

OGLASI

Loading