Select Page

Pripremite kišobrane, čeka vas kišni vikend

Pripremite kišobrane, čeka vas kišni vikend

Danas je u našoj zemlji pretežito oblačno vrijeme s kišom u većini područja. Na planinama je moguć snijeg. Obilnije padaline se očekuju na jugozapadu Bosne, kao i na sjeveru i zapadu Hercegovine. Jutarnja temperatura od 0 do 5, na jugu od 4 do 9, a dnevna od 9 do 16.

Prvi subotu oblačno vrijeme s kišom, a u višim područjima (iznad 1000m ) sa susnježicom i snijegom. Tijekom poslijepodneva ili u večernjim satima u većini područja se očekuje prestanak padalina, prenosi Avaz.  

Intenzivnije padaline u dijelovima sjeverne i sjeverozapadne Bosne. Jutarnja temperatura od 1 do 7, na jugu od 5 do 9, a dnevna od 5 do 11, na jugu od 10 do 15.

nedjelju umjereno do pretežito oblačno vrijeme. U jutarnjim satima slabe padaline u središnjim i istočnim područjima Bosne. U ostatku dana postoji manja mogućnost za lokalno povremeno i slabu kišu u Bosni. Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu od 3 do 8, a dnevna od 3 do 9, na jugu od 8 do 13.

ponedjeljak umjereno do pretežito oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura od -4 do 2, na jugu od 1 do 6, a dnevna od 6 do 11, na jugu do 13.

vecernji.ba

OGLASI

Loading