Select Page

Najava: V. Međunarodni Memorijalni Off Road Rally “Vinko Vukoja Lastvić”

Najava: V. Međunarodni Memorijalni Off Road Rally “Vinko Vukoja Lastvić”

Ovaj vikend, 20. i 21. rujna 2014.godine, održati će se Peti Međunarodni Memorijalni Off Road Rally Vinko Vukoja Lastvic. Ovo je ujedno i peta službena utrka prema kalendaru OFS BiH, koja se boduje za prvenstvo BiH. Vozila će biti podijeljena u tri kategorije : HARD, SOFT i TOURIST.

Okupljanje je planirano kod Hajdučkih Vrleti u jutro 20. rujna odakle se kreće na start orijentacijskog dijela utrke. Svi oni koji stižu izdaleka i naravno svi oni koji su u mogućnosti, pozivamo da dođu u petak slobodno. U subotu nakon službenog dijela utrke , u Vrletima će biti organizirana večera uz tamburaše za sve natjecatelje, sponzore, prijatelje i kolege. U nedjelju po rasporedu će se voziti brzinski dio utrke iznad Vrleti, nakon čega slijedi ručak i proglašenje pobjednika. Najbolji u kategorijama SOFT i HARD biti će nagrađeni nagradama propisanim službenim pravilnikom Off Road Saveza BiH.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da dođu na Blidinje i da se pridruže još jednom Off Road Rally-u. Svi ste dobrodošli ! Sve dodatne informacije možete dobiti na broj 063 324 646.

Blidinje.NET

OGLASI

Loading