Select Page

PRIPREMITE SE ZA 5.KONCERT FILMSKE GLAZBE!!!

PRIPREMITE SE ZA 5.KONCERT FILMSKE GLAZBE!!!

Udruga za promicanje kulture APOLLO I Koncert Filmske Glazbe Vas pozivaju:

Večeras, s početkom u 20.30 h, na pozornici ispred zgrade Općine Posušje, ponovo možete uživati s posuškim mladim glazbenicima i njihovim gostima na Koncertu Filmske Glazbe.
Koncert koji je u proteklih pet godina postao jedan od najomiljenijih događaja u Posuškom litu, večeras nudi probrane glazbene numere iz mora glazbenih tema i soundtrackova najpoznatijih filmova i serija.
Organizatori poručuju da će se i u ovogodišnjoj ponudi pronaći ponešto za sve generacije ljubitelja filmske glazbe, stoga smo sigurni da ćete odvojiti svoje vrijeme večeras za ovaj glazbeno-filmski spektakl.
Ne zaboravite , na ulazu možete po promotivnoj cijeni postati vlasnikom reklamne majice Koncerta Filmske Glazbe, a svi koji ne mogu doći Koncert mogu gledati u izravnom prijenosu na TV HB slušati na frekvencijama Radio Posušja, Radio Plusa te Radija Herceg-Bosne od 20.30 h.

Pokrovitelji Koncerta su : Općina Posušje, tvrtka MEGGLE d.o.o ,Planet d.o.o i Dolcevita , Javno poduzeće Elektroprivreda Herceg Bosne , Prodajni Centar OLI, Ljekarna BLANKA tvrtka PRO STAGE i, Stomatološka ordinacija EBURNEA ,Burger Bar DOMIN i Fotovideo PENAVA.

SVI STE POZVANI, SVI STE DOBRODOŠLI!

OGLASI

Loading