Select Page

PROGNOZA: U BiH za vikend oblačno, više kiše u Hercegovini

PROGNOZA: U BiH za vikend oblačno, više kiše u Hercegovini

U Bosni i Hercegovini sutra će preovladavati umjereno do pretežito oblačno vrijeme.

Prijepodne u Bosni se očekuje dosta magle i niske naoblake. Puhat će vjetar slab južnog smjera. Do jačanja juga doći će tijekom noći na subotu. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6, na jugu zemlje do 10 stupnjeva. Najviša dnevna uglavnom između 13 i 18 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini će u subotu, 9. studenoga doći do novog naoblačenja. Više padavina bit će u Hercegovini. U Bosni padat će povremeno slaba kiša. Vjetar umjerene jačine južnog smjera, povremeno s jakim udarima. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 9, na jugu zemlje do 13 stupnjeva. Najviša dnevna uglavnom između 12 i 17 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini u nedjelju, 10. studenogase prognozira oblačno vrijeme. U Bosni padat će slaba kiša. Više padavina se očekuje u Hercegovini. Puhat će vjetar umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 7, na jugu zemlje do 11, a najviša dnevna uglavnom između 9 i 15 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

vecernji.ba

OGLASI

Loading