Select Page

Proslava 50. godina braka Jure i Mile Begić

Proslava 50. godina braka Jure i Mile Begić

Dana 2. 1. 2022. u župnoj crkvi Bezgrješnog začeća BDM u Posušju, svoj zlatni pir proslavili su Jure i Mila (r. Galić) Begić. Misno slavlje predvodio je fra Robert Pejičić, koji ih je posebno pozdravio i blagoslovio njihovu bračnu zajednicu i okupljenu obitelj i rodbinu.

Jure i Mila upoznali su se 1971. godine dok su oboje radili kao učitelji u Sutini, a 2.1. 1972. godine vjenčao ih je pokojni fra Umberto Lončar u župnoj crkvi sv Franje Asiškog u Posuškom Gracu.

Bog ih je blagoslovio darujući im sinove Olivera i Petra te kćeri Anitu i Mariju, koji su im podarili 10 unuka. Obitelji i prijateljima uvijek su pružali podršku, odgojili svoju djecu i unuke u vjeri i ljubavi, a kao učitelji su i mnogim drugim roditeljima bili pomoć u odgajanju i učenju djece. Svima su nam primjer poniznosti i vjernosti Bogu i jedno drugome, u svim lijepim i teškim trenucima.

Hvala im na svemu i hvala i slava dragome Bogu koji ih je pratio na njihovom putu kroz sve godine i molimo Ga da ih nastavi čuvati i darivati u svemu što ih još čeka!

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading