Select Page

Rakitić: Neka izgori cijela Hrvatska! Lovren: Ovo je bilo za cijelu naciju

Rakitić: Neka izgori cijela Hrvatska! Lovren: Ovo je bilo za cijelu naciju

Hrvatska je preživjela još jednu lutriju jedanaesteraca. Nakon Danske, novu dramu proživjeli smo protiv Rusije te rastužili domaćina SP-a, prenosi Večernji.hr.

– Ovo je nevjerojatno. Mislim da smo u drugom poluvremenu i produžecima bili dobri, trebali smo u produžecima potvrditi pobjedu, ali dobili smo još jedan gol. Ne može jednostavno, takvi smo – rekao je za HRT Ivan Rakitić pa dodao:

– Nek izgori cijela Hrvatska, nema veze Slijedi nam Engleska…

– Nema ništa ljepše nego igrati u polufinale s Engleskom, tamo je sve krenulo, gdje je nastao nogomet. Dat ćemo sve od sebe, kada smo zajedno sve je moguće – zaključio je Rakitić. Dejan Lovren je istaknuo:

– Prekrasan osjećaj. Volimo zakomplicirati sve, ali na kraju smo zaslužili pobjedu. Ovo je bilo za cijelu naciju i sve one koji nas bodre. Ponosni smo svi. Imamo karakter i vjerovali smo u svakog čovjeka, Subašić je pokazao moć, treba mu skinuti kapu.

– Sada trebamo iskoristiti to što smo rasterećeni. Moramo pokazati da možemo bolje i više, a danas je bilo teško igrati. Dosta je sparno, a sada nemamo što izgubiti. Sigurno da ću dati par savjeta svojim suigačima, dobro poznajem Engleze – zaključio je Lovren.

Dnevnik.ba

OGLASI

Loading