Select Page

Raspored smjena u OŠ IM i srednjim školama

Raspored smjena u OŠ IM i srednjim školama

Početak nastave u drugom obrazovnom razdoblju školske 2020./2021. godine, zakazan je za ponedjeljak 18. siječnja i nastava će krenuti u svim osnovnim školama svakodnevno.

Dakle, svi učenici u osnovnim školama koji su dosada pohađali nastavu svako drugi dan, od ponedjeljka idu u školu svaki dan. Nastava će se odvijati po sljedećem rasporedu:

Prva smjena: I.,II.,IV.,VI. i VIII. razredi
Druga smjena: III., V., VII. i IX. razredi

Nastava će se odvijati pod uvjetom da se i dalje poštivaju smjernice koje se tiču kontinuirane edukacije nastavnog osoblja i djece, provođenja mjera dezinfekcije i ventilacije prostorija i sprječavanja grupiranja razreda prilikom dolaska odnosno odlaska iz škole.

Trajanje nastavnog sata će i dalje biti 40 minuta kako bi škole imale dovoljno vremena za odraditi potrebnu dezinfekciju i ventilaciju učionica.

Kako su ove odluke o nastavi bazirane na trenutnoj epidemiološkoj situaciji tako su i podložne promjenama ukoliko se epidemiološka situacija pogorša ili poboljša.

Raspored u srednjim školama

Gimnazija fra Grge Martića i Srednja strukovna škola Posušje izvjestili su svoje učenike i djelatnike da nastava za drugo obrazovno razdoblje u školskoj 2020./2021. godini započinje u ponedjeljak, 18. Siječnja po sljedećem rasporedu:

  • U prvu smjenu u 7:30 sati trebaju doći djelatnici i učenici Srednje strukovne škole Posušje,
  • U drugu smjenu trebaju doći djelatnici i učenoci Gimanazije FRA Grge Martića i četiri odjeljenja Srednje strukovne škole (1., 2., 3., 4., razred Medicinske škole).

Nastava za učenike završnih razreda (maturante) će se u drugom obrazovnom razdoblju, odnoosno polugodištu školske 2020./2021. godini izvoditi redovito, odnosno svi učenici će pohađati nastavu. Učenici ostalih razreda nastavu će pohađati kao u prvom polugodištu, priopćeno je iz posuških srednjih škola.

Posušje. Net/Radioposusje.ba

OGLASI

Loading