Select Page

Rasprodane ulaznice: Hrvatsku i Španjolsku će dočekati krcati Maksimir

Rasprodane ulaznice: Hrvatsku i Španjolsku će dočekati krcati Maksimir

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju nakon euforije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i odrađene suspenzije u utakmici u Rijeci protiv Engleske, konačno dočekuje prava vatrena atmosfera na domaćem terenu. Prema najavama i prodaji ulaznica očekuje se krcati Maksimir.

U utorak su prodane sve ulaznice za utakmicu Hrvatske protiv Španjolske za tribinu Zapad gore, njih oko 3.200, koliko ih je naknadno pušteno na blagajne stadiona, jer u prvoj varijanti uopće nije bilo previđeno da publika bude na toj tribini.

Budući da je dijelom pregrađena, nekoliko prvih redova se ne koristi, tako je i smanjen kapacitet, navode Sportske novosti.

Dobro su išle i ulaznice za sjevernu tribinu, ostalo ih je oko 400. Dakle, više od 32 tisuće ulaznica dobilo je vlasnike i tijekom srijede se očekuje informacija da je Maksimir rasprodan za utakmicu Hrvatska – Španjolska.

Već nakon što je završila prodaja na internetu nije bilo na raspolaganju Zapada dolje i Istoka, tada je prodano 23.500 ulaznica.

Nakon velikog rezultata na Svjetskom prvenstvu i praznih tribina s Engleskom u Rijeci, logično je što vlada veliko zanimanje i što će Hrvatska imati pravu atmosferu, zacijelo i izvrsnu podršku s tribina.

(www.jabuka.tv)

OGLASI

Loading