Select Page

RNLV: Rutinska domaća pobjeda Posušja, Rakićanima tri boda na gostovanju u Grudama

RNLV: Rutinska domaća pobjeda Posušja, Rakićanima tri boda na gostovanju u Grudama

Na pomoćnom terenu stadiona Mokri dolac u Posušju, odigran je derbi kola u kojem su veterani Nk Posušja kao domaćini zasluženo slavili protiv gostiju NK Kamena iz Ivanbegovine.

Hladno i kišovito vrijeme nagnali su domaćina da premjesti ovaj susret na pomoćni teren s umjetnom travom u cilju očuvanja glavnog travnjaka.

Prvo poluvrijeme odigrano je uglavnom između dva šesnaesterca bez izrazitih prilika, a vidjelo se da su domaćini pod pritiskom imperativa pobijede. Nakon nekoliko prilika sa obje strane – pred sam kraj prvog poluvremena otpor žilavih gostiju iz Ivanbegovine srušio je svojim pogotkom vižljasti i uvijek opasni Tomislav Mihalj.

U drugom poluvremenu mnogo bolja igra domaće ekipe rezultira vodstvom od 2:0 kojega donosi Slobodan Jukić, a uskoro zatim – nakon gubitka snage i svježine Kamen potpuno puca; Vladimir Čutura volejem s ruba peterca matira gostujućeg golmana i već je 3:0 za Posušane.

Rakićani uspješni na gostovanju u Grudama

U nastavku utakmice poraz gostiju zapečatio je Mladen Vranjković lijepim šutem i pogotkom sa 20-tak metara iskosa sa desne strane za konačnih na 4:0, i time nastavili uspješan niz u proljetnom dijelu prvenstva bez poraza i primljenog pogotka.

Veterani Nk Rakitna također su bili uspješni u ovome kolu. Naime oni su na gostovanju u Grudama kod istoimenog domaćina susret završili pobjedom od 2:0, i time još više učvrstili svoj status na sredini ljestvice RNL Veterana.

Ostali susreti ovog kola su zbog lošeg i kišovitog vremena uglavnom odgođeni za neki drugi termin.

Posušje / M. Bešlić

OGLASI

Loading