Select Page

RODITELJI U ŠOKU Rođena beba s dvije glave i tri ruke

RODITELJI U ŠOKU Rođena beba s dvije glave i tri ruke

Dvadesetjednogodišnja Babita Ahirvar rodila je bebu s dvije glave i tri ruke. Ona i njen suprug Jašvant Sing Ahirvar izjavili su kako su bili šokirani kada su vidjeli bebu, koju su dobili 23. studenoga.

“Ne možemo vjerovati svojim očima, šokirani smo i potpuno je nevjerojatno. Svi su šokirani kada vide naše dijete”, rekao je otac, prenose Nezavisne.

I indijski liječnici koji su obavili porod rekli su kako nikada ništa slično nisu vidjeli. Pretpostavlja se da je riječ o rijetkoj modifikaciji blizanačke trudnoće u kojoj blizanci dijele sve vitalne organe, uključujući i srce, ali imaju dvije glave.

Prema tvrdnjama liječnika, ovo je rijedak slučaj u svijetu, a bebe imaju male šanse da prežive, prenosi “Daily Mail”, koji je objavio i video snimak iz bolnice.

Blizanci se nalaze i dalje u bolnici na 24-satnom promatranju, a još uvijek nije poznato hoće li biti moguće podvrgnuti ih bilo kakvoj operaciji.

Roditelji, Babita i Jašvant vjenčali su se godinu i pol dana ranije i s nestrpljenjem su čekali prvo dijete. Doktori su im rekli da čekaju “spojene blizance”.

“Osjećaji su bili pomiješani. Kada mi je sestra dala bebu u naručje mislio sam kako je riječ o blizancima, ali kada je skinula ručnik bio sam šokiran da vidim da naše dijete ima dvije glave i tri ruke”, rekao je otac.

“Daily mail” piše kako je jako mala mogućnost razdvajanja blizanaca, ali da liječnici razmatraju sve opcije.

Vecernji.ba

OGLASI

Loading