Select Page

Sara Grubišić i Matej Bešlić zlatni u Zagrebu

Sara Grubišić i Matej Bešlić zlatni u Zagrebu

U subotu 11. svibnja juniorski tim formaša taekwondo kluba “Poskok” iz Posušja nastupio je u Zagrebu na međunarodnom taekwondo turniru ” Susedgrad sokol pokal 2019″. Na turniru je sudjelovalo više od 600 natjecatelja iz nekoliko europskih zemalja.

Taekwondo klub “Poskok” predstavljalo je četvero natjecatelja koji su se izborili za dvije zlatne i jednu brončanu medalju. Matej Bešlić osvojio je zlatnu medalju u kategoriji JA-2, a u istoj kategoriji Mate Dragoja osvojio je brončanu medalju, dok je David Dumančić ostao bez medalje. Sara Grubišić je u kategoriji JB-2 je također osvojila zlatnu medalju. Na ovaj turnir posuške sportaše je vodila Ankica Bešlić, a sponzor putovanja bili su Euromaterijali d.o.o iz Posušja.

„Naši članovi su imali odličan nastup u Zagrebu i potvrdili su svoje odlične rezultate na državnoj razini. Ovi naši sportaši su svestrani i osim u formama jako su dobri i u sportskoj borbi, a svakodnevno asistiraju na treninzima kao pomoćni treneri. Čestitam im na nastupu i medaljama te se zahvaljujem mami Ankici na pomoći kao i našem stalnom sponzoru“, kazao je trener u klubu Petar Boban nakon natjecanja.

OGLASI

Loading