Select Page

Sastanak Begića s direktorom JP Ceste Federacije BiH

Sastanak Begića s direktorom JP Ceste Federacije BiH

Kandidat za načelnika općine Posušje Ante Begić održao je sastanak s direktorom JP Ceste Federacije BiH Ljubom Pravdićem.

Na sastanku se razgovaralo o nizu infrastrukturnih cestovnih projekata koje općinska vlast na čelu s budućim načelnikom općine Posušje Antom Begićem namjerava realizirati u suradnji s cestama Federacije BiH. Tako je istaknuta izgradnja kružnih tokova i rekonstrukcija magistralnih cesta na prostoru općine Posušje.

Bitno je naglasiti da je od ove godine cesta Blidinje-Rakitno-Posušje dobila status magistralne ceste te je Begić posebno zatražio od gdina. Pravdića dodatni angažman kod rekonstrukcije ove ceste kako bi ona postala magistralna u punom smislu te riječi. Posebno kako bi se dodatno razvio turizam na još uvijek nedovoljno iskorištenom turističkom biseru Parku prirode Blidinje.

Gdin. Pravdić se složio sa svim projektima koje je Begić iznio na sastanku te obećao podršku oko realizacije istih i nastavku dobre suradnje s općinom Posušje te naglasio značajno ulaganje na svim magistralnim cestama na području općine Posušje (cesta Široki Brijeg- Posušje-Tomislavgrad, Posušje-Grude-Privalj, Blidinje-Rakitno-Posušje).

OGLASI

Loading