Select Page

SASTANAK NAČELNIKA BRANKA BAGE S DR. MARIOM KORDIĆEM, NOSITELJEM LISTE HDZ-A BIH ZA GRADSKO VIJEĆE MOSTAR

SASTANAK NAČELNIKA BRANKA BAGE S DR. MARIOM KORDIĆEM, NOSITELJEM LISTE HDZ-A BIH ZA GRADSKO VIJEĆE MOSTAR

Jučer je u sjedištu gradskog odbora HDZ-a BiH u Mostaru održan sastanak nositelja liste za Gradsko vijeće Mostar dr. Maria Kordića i načelnika Posušja Branka Bage. Teme ovog sastanka bile su: pisanje i realizacija domaćih i EU projekata, učinkovitost rada javne uprave, njena transparentnost, organizacija društvenih događaja te stručno uređenje urbanih elemenata grada, zelenila i izgradnja infrastrukture.

S obzirom kako se općina Posušje u proteklom vremenu posebno dokazala upravo na spomenutim područjima, ova iskustva i praksa stavljeni su na raspolaganje dr. Mariu Kordiću i njegovom timu za potrebe vođenja Grada Mostara u budućem razdoblju. 

“Kada se ljudi poput dr. Maria Kordića u ovim teškim vremenima odazovu pozivu svoga grada, sretni ste zbog te činjenice i ne možete ostati ravnodušni nego mu trebate pružiti maksimalnu pomoć. Dr. Mario je vrlo energičan, jednostavan i bogat znanjem te je takav čovjek pun pogodak za čelnog čovjeka stolnog grada Hrvata u BiH, stavljam mu se na raspolaganje te ima moju veliku podršku”, kazao je načelnik Bago.

OGLASI

Loading