Select Page

Sergeju, Jali i malome Marku nastup u Mostaru bit će premijeran

Sergeju, Jali i malome Marku nastup u Mostaru bit će premijeran

Što je gala spektakl bez glazbenih zvijezda?! Večernjakov pečat manifestacija je prepoznatljiva i po tome što na njoj nastupaju najveće zvijezde estradnog neba. Glazbeni pečat našoj manifestaciji dali su Toto Cutugno, Halid Bešlić, Kemal Monteno, Severina, Piero Mazzocchetti, Hari Varešanović, Željko Bebek i mnogi drugi. Slično će biti i ove godine… Od mažoretkinja i limene glazbe, preko uvoda završnim kolom iz “Ere s onoga svijeta” i čarobnih balerina Baletne škole “Arabesque”, do “Ode radosti” na kraju, na pozornici Kosače izredat će se najveće zvijezde današnjice, piše Večernji list BiH.

Crveni tepih

Crvenim će tepihom, sigurno je, proći glazbene zvijezde Sergej Ćetković, sjajni crnogorski pjevač, koji je pjesmu “Moj svijet” promovirao i na Eurosongu, zatim “čudo od djeteta” Marko Bošnjak, atraktivna glumica i pjevačica Mila Elegović. Tu će biti eurovizijske zvijezde Bosne i Hercegovine koje se smatraju i favoritima kompletnog natjecanja Deen, Dalal, Jala, Ana Rucner, a nastupit će energična pjevačica vrhunskog glasa koju ovih dana gledamo i u “The Voiceu” Indira i njezina grupa Colonia. Nastup na Pečatu potvrdila i bezvremenska glazbena diva, žena koja je punila koncertne dvorane diljem svijeta, Tereza Kesovija, koja će otpjevati pjesmu “Moja posljednja i prva ljubav”. Na 15. Večernjakovu pečatu nastupit će i Akademski pjevački zbor Pro musica, a svi uz pratnju velikog Europskog revijskog orkestra sastavljenog od prekaljenih glazbenih profesionalaca kojim će ravnati maestro Fedor Vrtačnik iz Novog Sada. Na pozornici Kosače nastupit će više od stotinu izvođača. Crnogorskom pjevaču Sergeju Ćetkoviću ovo će biti premijerni nastup u gradu na Neretvi.

– Veselim se što ću biti u prilici nastupiti na jubileju jednog tako važnog događaja kakav je Večernjakov pečat. Drago mi je što ću sa svojim kolegama biti u prilici pokloniti se ljudima koji će se naći tamo i koji će dobiti nagrade za osobe godine. Nadam se da će se ova manifestacija održati dovoljno dugo i da ću imati priliku opet se pokloniti publici u Mostaru. Otpjevat ću pjesmu u pratnji Europskog orkestra iz Novog Sada i to će mi biti poseban doživljaj – kazao nam je popularni Sergej kojemu je nastup na Pečatu ujedno i najava za veliki koncert u Mostaru. Ali o tom-potom.

Marko pjeva Aleksu

Njegov nastup uživo će moći pratiti i njegovi sunarodnjaci na crnogorskoj državnoj televiziji (RTCG), a u gledalištu u Mostaru, među najvišim uzvanicima, naći će svoje mjesto i predsjednik Crne Gore Filip Vujanović.

– Iznimno mi je drago i predstavlja mi još veći izazov što će ovaj događaj pratiti crnogorska televizija te što će mu nazočiti predsjednik Crne Gore – dodao je Ćetković koji u Mostaru ima veliki broj poklonika, osobito među ljepšim spolom. Društvo na pozornici pravit će mu Marko Bošnjak, Pinkova zvjezdica iz Rame. On će samo za ovu prigodu otpjevati baladu “Što te nema” koju je na stihove Alekse Šantića svojedobno interpretirala Jadranka Stojaković. – Sretan sam i zahvalan ljudima koji su mi pružili prigodu nastupiti na jednom ovakvom događaju. Tu ću sresti neke ljude koje sam do jučer mogao vidjeti samo na televiziji i u novinama, a s njima ću dijeliti pozornicu – kazao nam je Marko Bošnjak koji se za nastup na Večernjakovu pečatu priprema na sličan način kao i za show Pinkove zvjezdice. – Kao i prije svakog javnog nastupa, osjećam nervozu, ali se nadam da će sve ispasti dobro. Već sam ostvario kontakte s glazbenicima iz novosadskog orkestra koji će me pratiti na pozornici i nadam se da će sve ispasti kako treba i da će publika u dvorani HD “Herceg Stjepan Kosača”, ali i ona pred malim ekranima biti zadovoljna mojim nastupom – siguran je mali Marko.

vecernji.ba

OGLASI

Loading