Select Page

Sesar ponovno za kormilom kluba s Mokrog Doca

Sesar ponovno za kormilom kluba s Mokrog Doca

U Posušju je održana sjednica Upravnog odbora Hrvatskog športskog kluba Posušje na kojoj je po drugi put za novog, starog predsjednika izabran Dario Sesar, aktualni ministar gospodarstva u Vladi ŽZH.

Veća podrška UO

Podsjećamo, Sesar je ostavku na funkciju predsjednika dao zbog nefunkcioniranja UO u punom kapacitetu još u prosincu prošle godine. U međuvremenu je sazvana Skupština na kojoj je izabran novi UO koji je Sesara na nedavnoj sjednici jednoglasno potvrdio za novog, starog predsjednika.

hsk posusje

Sesar se nada će u novom mandatu imati veću podršku u radu od strane članova novog UO da bi klub mogao spreman i neopterećen krenuti s pripremama za novu sezonu od koje se puno očekuje. Kako doznajemo iz kluba prozivka igrača će biti sutra, u srijedu 15. srpnja, a do početka prvenstva vostvo kluba će intenzivno raditi na dovođenju nekih pojačanja.

Podrška “Poskoka” i osnivanje navijačke udruge

Inače, ispadanjem iz Premier lige BiH klub se u potpunosti reorganizirao i trenutno se natječe u Drugoj ligi FBiH – Jug u kojoj su prošlu sezonu završili na drugom mjestu. Danas za Posušje nastupaju isključivo domaći igrači iz Posušja, a tako će biti i ubuduće, jer omladinski pogon je temelj ovog kluba. U klubu trenira više od 200 djece u šest igračkih kategorija, a da se radi kvalitetno govori podatak da njih nekolicina sad igra i u Hajduku, Interu iz Zaprešića, Lokomotivi, Širokom, Kanadi, Češkoj…

hsk posusje - sloga 2

Najveću podršku Sesar će imati od strane kluba navijača „Poskoci“, od kojih doznajemo da su u tijeku pripreme za osnivanje udruge čime će se u organizacijskom smislu svakako uozbiljiti posao i sve dignuti na jedan veći nivo što klub podno Radovnja svakako zaslužuje.

Posušje.net

OGLASI

Loading