Select Page

Šime Vrsaljko se oprašta od reprezentacije

Šime Vrsaljko se oprašta od reprezentacije

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić neće moći više računati na Šimu Vrsaljka. Desni bočni srebrne reprezentacije iz Rusije odlučio je zaključiti reprezentativnu karijeru…

Iako je u godinama u kojima bi još uvijek mogao pomoći reprezentaciji, Šime Vrsaljko prisiljen je zaključiti reprezentativnu karijeru. 30-godišnji desni bočni i član reprezentacije koja je osvojila srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, jednostavno više ne može.

Ozljede koje ga prate i koje su mu u velikoj mjeri narušile karijeru, traže od Vrsaljka više vremena za odmor i oporavak što znači da uz igranje u klubu na visokoj razini, ne dopušta i igranje u reprezentaciji, piše Sportnet.hr.

Ivan Strinić, Vedran Ćorluka, Ivan Rakitić, Tin Jedvaj, Filip Bradarić, Nikola Kalinić, Mario Mandžukić, Ante Rebić, Milan Badelj, Marko Pjaca, Josip Pivarić, Danijel Subašić i sada Vrsaljko, dio su reprezentacije koja je osvojila srebro, a sada iz raznih razloga više nisu u reprezentaciji.

Vrsaljko je skupio u dresu A reprezentacije 52 nastupa, a posljednju utakmicu odigrao je u sklopu Lige nacija u lipnju kada je Hrvatska gostovala u Kopenhagenu te upisala pobjedu protiv Danske 1:0.

(www.jabuka.tv)

OGLASI

Loading