Select Page

Šišović proizvodi na policama u Dubaiju

Šišović proizvodi na policama u Dubaiju

Ponosni smo što s vama možemo podijeliti vijest kako je od sada svježe juneće meso dobiveno od stoke iz domaćeg uzgoja kontroliranog podrijetla dostupno i na policama u Dubai-u.

Iznimna čast i zadovoljstvo nam je što smo prvi u Bosni i Hercegovini koji su uspjeli zadovoljiti visoke standarde i kriterije za izvoz junećeg mesa na tržište UEA. Nakon uspješne realizacije izvoza u Tursku, ovo je drugo tržište za plasman svježeg mesa izvan Bosne i Hercegovine i još jedna velika potvrda kvalitete i sigurnosti naših proizvoda.

Zadovoljstvo i sigurnost svih naših kupaca su nam na prvom mjestu stoga za njih uvijek želimo osigurati samo najbolje. Trideset tisuća grla u godini koja se uzgaja na više od dvadeset vlastitih farmi, na preko deset tisuća hektara plodne zemlje, jamstvo su za kontinuirane isporuke kvalitetnog, domaćeg svježeg mesa i mesnih prerađevina.

Ova suradnja nam je samo još jedan vjetar u leđa i poticaj da budemo još bolji i inovativniji te nastavimo još više proširivati našu djelatnost, priopćili su iz MI Šišović Rakitno.

OGLASI

Loading