Select Page

Sjednica Vlade ŽZH: Korisnicima Proračuna ŽZH osnovica za izračun bruto plaće povećava se za 5%

Sjednica Vlade ŽZH: Korisnicima Proračuna ŽZH osnovica za izračun bruto plaće povećava se za 5%

U četvrtak 26. rujna 2019. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića, u Širokom Brijegu održana je 27. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na današnjoj sjednici Vlada je donijela Odluku o utvrđivanju osnovice za izračun bruto plaće izabranih dužnosnika, nositelja izvršnih funkcija i savjetnika u institucijama vlasti u Županiji Zapadnohercegovačkoj, državnih službenika i namještenika u tijelima državne službe, zaposlenika u školama koji su korisnici Proračuna Županije Zapadnohercegovačke i ostalih uposlenika korisnika Proračuna Županije Zapadnohercegovačke. Ovom Odlukom navedenim korisnicima Proračuna Županije Zapadnohercegovačke osnovica za izračun bruto plaće povećat će se za 5%. Ova Odluka će se primjenjivati od 1. rujna 2019. godine, priopćeno je sa sjednice županijske Vlade.

Također, Vlada je donijela Odluku o otvaranju posebnog transakcijskog računa u okviru Jedinstvenog računa riznice za sredstva za projekt Biciklističke rute za unaprjeđenje prirodne i kulturne baštine Hercegovine i Crne Gore – „Cycling rural.“

radioposusje.ba

OGLASI

Loading