Select Page

Smajić pobjednik golf turnira “Kamen, krš i maslina”

Smajić pobjednik golf turnira “Kamen, krš i maslina”

Na golf igralištu “Topala” u Posušju, odigrao se najveći turnir u Bosni i Hercegovini “Kamen, krš i maslina”.

Prekrasnim zelenim terenima Topale izmjenjivalo se čak 80 golfera iz 10-tak zemalja počevši od Hrvatske, Amerike, Kanade, Švedske, Emirata, Crne Gore, Srbije, Slovenije, Njemačke, Australije i naravno golfera iz Bosne i Hercegovine.

Ovaj veliki, već tradicionalni, turnir u golfu zauzima značajno mjesto na listi prestižnih golferskih destinacija u regiji, a time naše Posušje postaje prepoznatljiva lokacija i u ovoj, kod nas mladoj, sportskoj disciplini.

Nakon cjelodnevne igre ipak je samo jedan golfer ponio titulu najboljeg, a to je g. Samir Smajić. Svi ostali sudionici i gosti kluba osim užitka u igri uživali su u druženju i gostoprimstvu uz hranu, piće i pjesmu koju su za sve priredili organizatori, članovi Golf kluba Posušje.

Ovaj prestižnih turnir i ove godine održao se u sklopu manifestacije Posuško lito 2019. Ceremoniji proglašenja najboljeg igrača turnira prisustvovali su g. Ivan Lončar, predsjednik Općinskog vijeća i g. Branko Bago, Načelnik Posušja zajedno s veleposlanikom Republike Hrvatske u BiH g. Ivanom Sabolićem.

Načelnik Bago zahvalio se upravi i članstvu Golf kluba što godinama organiziraju ovaj jedinstveni turnir i svojim sportskim aktivnostima promoviraju Posušje, a u znak zahvale uručio im je grb Posušja koji će ubuduće krasiti klupske prostorije.

Općina Posušje

OGLASI

Loading