Select Page

Domaćini slavili na memorijalnom turniru veterana u Posušju

Domaćini slavili na memorijalnom turniru veterana u Posušju

Odigran je memorijalni turnir veterana “Nenadić-Begić-Miloš” u čast prerano preminulih kapetana HŠK-a Posušje.

Tri kapetana HŠK Posušje za svoj klub s Mokrog Doca dali su mnogo i ostavili veliki trag u posljednjem prvaku Herceg-Bosne. Sva trojica izgarali su za klub i do posljednje sekunde svog života bili dio kluba. Jedan od njih dao je ono najvrjednije klubu, a to su njegovi sinovi koje je naučio kako živjeti za klub.

Organizator turnira je HŠK Posušje. Turnir se održao na prekrasnom posuškom zelenom dragulju stadionu Mokri Dolac. Na turniru su nastupili: HŠK Posušje, NK Rakitno, NK Knin i NK Romantičari-Koprivnica.

Turnir je svečano otvorio načelnik Posušja Branko Bago zahvalivši organizatoru na još jednom organiziranom turniru i sudjelovanju u manifestaciji „Posuško lito 2019“. „Hvala vam što već po petnaesti put njegujete uspomenu na naša tri viteza, kapetane Nenadića, Miloša i Begića, koji su sebe ugradili ne samo u nogomet našeg Posušja nego i u slobodu hrvatskog naroda“, kazao je Bago.

Zahvalio se svim gostima koji su se odazvali na ovaj turnir i obogatili današnje sportsko događanje na Mokrom Docu.

Nagrade za najuspješniju ekipu dodijeljene su domaćoj kipi iz Posušja. Drugo mjesto pripalo je Koprivnici, dok su treće mjesto osvojili nogometaši iz Knina.

Općina Posušje

OGLASI

Loading