Select Page

Srebro za učenike posuške gimnazije na kvizu “Ljupko”

Srebro za učenike posuške gimnazije na kvizu “Ljupko”

Na sedmom po redu kvizu općeg znanja pod nazivom „Ljupko“ održanom u Ljubuškom u petak 3. ožujka drugo mjesto osvojili su učenici Gimnazije fra Grge Martića Ante Čutura i Silvana Bakula.

Na kvizu je sudjelovalo po dvoje učenika iz svih srednjih škola s područja Zapadnohercegovačke županije, a osim posuških gimnazijalaca, sudjelovali su i učenici Srednje strukovne škole Posušje Viktor Čutura i Mateo Bošnjak.

Natjecatelje i njihove odgovore pratilo je budno oko stručnog povjerenstva u sastavu: Goran Skoko, Goran Paradžik, Ivana Barišić i Oliver Papac, koji su po završetku kviza utvrdili bodove i proglasili pobjednike. Prvo mjesto na kvizu osvojili su Mile Soldo i Tomislav Pavković, učenici Gimnazije fra Dominika Mandića iz Širokog Brijega, dok su treće mjesto osvojili Luka Bubalo i Petar Šimović, učenici Gimnazije Ljubuški.

Podsjetimo, zadnje dvije godine na ovom kvizu gimnazijalci iz Posušja su osvojili prvo mjesto. Inače, do sada su učenici Gimnazije fra Grge Martića Posušje osim ovogodišnjeg srebrnog kviska, osvojila tri zlatna i jednog srebrnog Ljupka.

gfgm-posusje/ Srednja strukovna škola Posušje

OGLASI

Loading