Select Page

Srednja strukovna škola Posušje izradila i donirala 70 vizira uz pomoć napredne CNC tehnolgije

Srednja strukovna škola Posušje izradila i donirala 70 vizira uz pomoć napredne CNC tehnolgije

Srednja strukovna škola Posušje nabavila je najsuvremenije računalne programe, SOLIDWORKS za 3D modeliranje (crtanje) i SOLID CAM za programiranje rada na CNC strojevima kao i najsuvremenije 3D printere.

Zahvaljujući ovom uspjehu i najsuvremenijoj računalnoj tehnologiji koja se koristi u svijetu, SSŠ Posušje će uvesti novi predmet za CNC operatere i računalne tehničare u strojarstvu te će izvoditi teoretsku i praktičnu nastavu u informatičkom kabinetu škole kako bi učenici ovih dvaju strukovnih zanimanja stekli vještine i znanje korištenja ovih najsuvremenijih tehnologija i primijenili ih u praktičnoj nastavi u Tehnološkom parku Posušje.

Učenicima SSŠ Posušje pružit će se mogućnost educiranja i praktičnog osposobljavanja za rad u privatnom proizvodnom gospodarskom sektoru općine Posušje u firmama koje imaju CNC strojeve kojima trebaju mladi i sposobni radnici koji znaju koristiti najsuvremenije računalne i CNC tehnologije.

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=245503379927922

Prigodom ove nabavke, Srednja strukovna škola Posušje priključila se izradi plastificiranih vizira te je donirano 70 vizira za potrebe neophodnih osoba u prvom redu obrane od epidemije COVID-19 virusa.

.Dragi mladi, sa CNC tehnologijom, sa SolidWorksom i SolidCamom Vaša uspješna budućnost je samo u Vašim rukama. Pridružite nam se u našoj SSŠ Posušje – poručuju iz Srednje strukovne škole Posušje.

https://www.posuski.info/

OGLASI

Loading