Select Page

Srednja strukovna škola Posušje je pozvana na Find Your SPARK

Srednja strukovna škola Posušje je pozvana na Find Your SPARK

Mostarski FYS će biti najveći ove godine i održat će se u subotu, 14.09., od 12 do 18 sati u prostorijama SPARK-a u Mostaru, a SSŠ Posušje je odgovorila na poziv i potvrdila sudjelovanje i izlaganje bolida na ovom događaju. FYS se održava već treću godinu zaredom, a posjetilo ga je više od 4000 ljudi.

Find Your SPARK je najpopularniji #SPARKevent koji se sastoji od izložbe najnovijih gadgeta, edukativnih IT radionica i zanimljivih gaming natjecanja. Predstavnici poput Rimca, Toyote (hibridni automobili), tech gadget firmi (predstavnici i uvoznici robotike, dronova i sl.) imaju svoj kutak, odnosno showroom gdje prikazuju svoje gadgete, električna bicikla, auta i druge inovacije.

Zahvaljujući trudu i radu naših učenika smjera računalni tehničar u strojarstvu, PT- tehničar tehničari i instalateri grijanja i klimatizacije s njihovim profesorima koji su im bili potpora, na ovaj događaj je pozvana i SSŠ Posušje.

Naime, SSŠ Posušje imat će prigodu predstaviti svoj bolid na #SPARKeventu. Bolid je nastao iz ideje koja je realizirana kroz izvannastavne aktivnosti. Izrađeni bolid nije samo ponos naše škole, naše općine, već cijele ZHŽ jer su naši učenici dvije godine za redom, kao jedini predstavnici BiH sudjelovali i predstavljali posuški solarni automobil na izložbi električnih i hibridnih automobila Solea u Sisku.

Znamo da su naši učenici, uz svoj rad i uložen trud imali i podršku sponzora kojima se od srca zahvaljujemo jer su nam omogućili ne samo predstavljanje bolida, već i kvalitetniji pristup praktičnoj nastavi.

Stoga se neizmjerno zahvaljujemo našim sponzorima: Elektroprivreda HZHB, Digitrend d.o.o., Rudnici boksita Posušje, CO TRINK d.o.o., Dalekovod d.d., Lončarplast d.o.o., Bramex d.o.o., BGL Commerce d.o.o., Formula d.o.o., Tiskara Olovka d.o.o., Svadbeni salon Bagušić, Adeo, SportsArt fitness, Kror d.o.o., Auto- Inđilović d.o.o., Poljosjeme d.o.o., SOKO- VMS Posušje, OLI prodajni centar, DIVNA supermarket, Trgometal d.o.o., Croatia osiguranje d.d., Šišović d.o.o.,
a posebno našim zlatnim sponzorima, odnosno Ministarstvu obrazovanja, znanosti, kulture i športa ZHŽ, tvrtkama Binvest d.o.o. Posušje, Tokić d.o.o. Zagreb, Weltplast d.o.o. Posušje, objavili su iz ove školske ustanove.

OGLASI

Loading