Select Page

“Statisti” iz Splita osvojili ulični turnir u Posušju

“Statisti” iz Splita osvojili ulični turnir u Posušju

Završen je 5. Ulični turnir u košarci Posušje 2017. koji se održava u sklopu kulturno-zabavne i športske manifestacije “Posuško lito”.

Odlična organizacija, dobar odziv ekipa, ugodno druženje, dobra zabava i bura obilježje su ovogodišnjeg turnira.

Upravo zbog jakog vjetra organizatori su bili primorani posljednju, finalnu večer s ulice preseliti u dvoranu na parket. Ipak, brojna publika nije ostala uskraćena za odlične poteze na terenu koje su odigravale ponajbolje ekipe na ovim prostorima.

Uživalo se u odličnoj košarci, a od ekipa koje su nastupile svakako izdvajamo „Statiste“ iz Splita (Marin, Škaro, Mindljević, Markoć), “General Vasilije Mitu” iz Zagreba (Musulin,Vitali, Baran, Papak), te dvije domaće ekipe “Elit-Vokel” (Penava, Ramljak, Leko, Jukić) i “Foto Video Penava”(Kovač, Prskalo, Barbarić, Čović). Upravo su ove četiri ekipe činile polufinalne parove.

Prvo su snage odmjerili hrvatski “sjever” i “jug”. U tom dvoboju su na kraju više sportske sreće i spretnosti imali Splićani koji su slavili s košem prednosti 21:20. U drugom polufinalnom susretu između posuških ekipa pobjedu je odnio “Foto Video Penava”.

„Elit Vokel“ je na kraju izgubio i bitku za treće mjesto od ekipe “General Vasilije Mitu”, dok su se titulom najboljih pod obručima u Posušju zasluženo okitili “Statisti” koji su u finalu bili bolji od “Foto Video Penave”.

Dodajmo još kako je pobjednik u tricama bio je domaći košarkaški veteran Miroslav Milas koji je u pripetavanju nadmašio još jednog posuškog košarkaškog veterana Blaška Rezu.

Posušje.net

OGLASI

PRODAJA STANOVA I GRAĐEVINSKIH PARCELA

[slb_exclude]Investitor izgradnje, društvo Domusgradnja oglašava prodaju stanova i građevinskih parcela. U novoformiranom naselju u Ulici Mile Bošnjaka (Jukića njive) u tijeku je izgradnja višestambene zgrade s ukupno 16...

Loading