Select Page

Stiže film o Tomu i Jerryju: Omiljeni mačak i miš postaju prijatelji

Stiže film o Tomu i Jerryju: Omiljeni mačak i miš postaju prijatelji

Svima omiljeni mačak i miš izvode svoje nove vragolije u predstojećem filmu “Tom i Jerry”, čija premijera je zakazana za 2021. godinu.

Klopke iz kojih se mudri miš uvijek izvuče i nastavi dalje svojim putem, punog stomaka, još uvijek su tu. Vjerojatno možeš pogoditi što se dalje događa. Priča koja gotovo uvijek isto završava, mačak koji vrišti od bola, dok se još jedna zavjera okreće protiv njega, prenosi Klix.ba.

Iako su naslovni likovi animirani u sličnim stilovima, novi film se razlikuje od tradicije sa živim glumcima i scenografijom iz stvarnog svijeta. Chloe Grace Moretz glumi organizatora vjenčanja u jednom hotelu, ali očekuje da se ukloni dosadni miš Jerry iz svog prebivališta unutar zidova hotela.

Scenarij je napisao Kevin Costello, a film je zasnovan na klasičnim likovima Josepha Barbere i Williama Hanne. “Tom i Jerry” oživljava staro rivalstvo jer je Tom angažiran da pomogne ukloniti Jerryja iz prostorija prije svečanosti vjenčanja.

Dvojica neprijatelja uskoro moraju naučiti surađivati ​​s Moretzovim likom, jer shvaćaju da neko od hotelskog osoblja aktivno radi protiv sve troje. A s rivalstvom od 80 godina, to je novi korak ka tome da postanu prijatelji.

U predstojećem filmu glume i Michael Peña, Rob Delaney, Colin Jost i Ken Jeong. Režirao ga je Tim Story, a producirao Chris DeFaria.

OGLASI

Loading