Select Page

Stuttgart Topas cup 2016. – Letzte Instanzu prvo mjesto, Caffe Tropicana zaustavljena u drugom krugu

Stuttgart Topas cup 2016. – Letzte Instanzu prvo mjesto, Caffe Tropicana zaustavljena u drugom krugu

Momčad Letzte Instanz pobjednik je ovogodišnjeg malonogometnog turnira Topas Cup 2016. koji se u subotu i nedjelju igrao u Stuttgartu. Pobjednicima je otišla i novčana nagrada od 3.000 eura .

U finalnoj utakmici Hrvati iz Stuttgarta bili su bolji od nogometaša zagrebačkog Futsal Dinama tek nakon izvođenja udaraca s bijele točke. Regularni dio završio je rezultatom 1:1. Uz pehar za drugo mjesto, Zagrebčanima je pripala i novčana nagrada od 1.500 eura.

Turnir-Topas-Cup-2016-Foto-Fenix-K-32-2

Treće mjesto i novčanu nagradu od 750 eura osvojili su nogometaši momčadi Topas Z/AXA Bosnjak&Team koji su u malom finalu bili bolji nakon izvođenja penala od momčadi Ibis Hotela kojima je pripala utješna nagrada od 300 eura.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Mirko Hrkač iz pobjedničke momčadi Letzte Instanz. Najboli strijelac turnira je Josip Bošković koji kao i najbolji vratar turnira Stanislav Galić dolaze iz momčadi Topas Z/AXA Bosnjak&Team.

Turnir-Topas-Cup-2016-Foto-Fenix-K-9

Na turniru su nastupile 32 momčadi iz Njemačke, Švicarske, Hrvatske i BiH, a među njima su bili predstavnici Posušja, malonogometaši Svadbenog salona “Bagušić” – Tropicana.

Nakon subotnjeg prvog dana, posuški predstavnici ostvarili su dvije pobjede i jedan neriješen rezultat te su tako bez poraza prošli u drugi krug. U drugi krug su ušle prve dvije momčadi iz svake skupine. Tako je u drugom krugu, koji se igrao u nedjelju, nastupilo 16 momčadi koje su bile podjeljene u četiri skupine po četiri momčadi.

U prvoj utakmici bili su bolji od Bachus Croatice rezultatom 2:1, da bi s minimalnih 1:0 izgubili od finalista Futsal Dinama i  KTS Bauunternehmena.

Posušje.net/fenix-magazin.de/Foto: Caffe Tropicana

 

OGLASI

Loading