Select Page

Suci iz zapaljenog automobila sude Veležu u Posušju

Suci iz zapaljenog automobila sude Veležu u Posušju

Nogometni savez BiH delegirao je Admira Šehovića za glavnog sudca utakmice između Posušja i Veleža, koja se igra u subotu od 15:00 sati, a jedan od pomoćnika će mu biti i Stefan Tešanović iz Istočnog Sarajeva.

Sudački dvojac koji je bio delegiran na prekinutoj utakmici između Veleža i Borca – Stefan Tešanović iz Istočnog Sarajeva i Admir Šehović iz Sarajeva, samo dva kola nakon nezapamćenog incidenta opet će suditi na utakmici Veleža.

Nogometni savez BiH delegirao je Admira Šehovića za glavnog arbitra utakmice između Posušja i Veleža, koja se igra u subotu od 15:00 sati, a jedan od pomoćnika će mu biti i Stefan Tešanović iz Istočnog Sarajeva.

Šehović je u utakmici između Veleža i Borca, a koji je prekinut u 82. minuti nakon što su navijači utrčali na teren, imao funkciju četvrtog suca, dok je jedan od linijskih sudaca bio Stefan Tešanović iz Istočnog Sarajeva, piše Klix.ba.

Iako je utakmicu obilježio prekid te brojni problemi nakon susreta u kojima je čak i zapaljen automobil suca Sabrije Topalovića iz Zenice, Nogometni savez BiH delegirao je ponovno spomenuta dva suca za novu utakmicu Veleža.

Ova činjenica posebno je zanimljiva jer Nogometni savez BiH na raspolaganju ima 22 glavna i 27 pomoćnih arbitara pa se s razlogom postavlja pitanje zbog čega su opet preuzeli ovakav, u najmanju ruku i na osnovu spomenutih stvari, nepotreban rizik.

Uz to, sudac Admir Šehović bio je u automobilu koji je nakon utakmice između Veleža i Borca presretnut u tunelu Lendava i zapaljen.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading