Select Page

Sudac Grbić pozitivno ocijenjen za suđenje protiv Borca na Mokrom docu?!

Sudac Grbić pozitivno ocijenjen za suđenje protiv Borca na Mokrom docu?!

Nakon što su sudac Grbić i njegov FK Borac iz Banjaluke izgubili bodove na Mokrom docu došla je ocijena Saveza. Naime, prema informacijama koje imamo iz Sarajeva, sudac Zoran Grbić je pozitivno ocijenjen za predstavu koju je izveo u Posušju.

Sramotan je ovo i bezobziran čin Saveza koji je ovim potezom sudcu Zoranu Grbiću dao zeleno svjetlo da i dalje vedri i oblači diljem premierligaških terena u Bosni i Hercegovini. U Posušje je došao s namjerom da ošteti naš klub, a kako pišu korisnici društvenih mreža, nije mu ovo prvi put u Premier ligi BiH.

Postavlja se jasno pitanje, da li je potrebno imati svoga sudca kako bi se uspjelo u Premier ligi Bosne i Hercegovine? Sudca koji će podijeliti nekoliko kartona, bilo crvenih bilo žutih. Sudca koji prekida igru i ne dozvoljava da pobjedi bolji?

Sudca koji će biti uvjerljivo najbolji igrač ekipe za koju sudi?

Nevjerojatna je činjenica kako je savez i nakon oštrog pripćenja iz HŠK Posušja hladno donio odluku o prolaznoj ocjeni. Kao da su im pismo napisali neki osnovnoškolci, a ne jedan ozbiljan i organiziran klub iz Premier lige.

Sramotno suđenje, takav je čini se i savez! Gospodo, pogledajte snimku utakmice!

Posušje.info

OGLASI

Loading