Select Page

Superznalac je stigao, sutra PROMO Sat!

Superznalac je stigao, sutra PROMO Sat!

Sutra se u Edukacijskom centru PRIZMA održava PROMO sat za program matematičko-logičkih vještina “Superznalac”. Riječ je o nevjerojatnom edukacijskom programu koji kombinira metode mentalne aritmetike, vedske matematike kao i drugih sličnih vjetšina koji donosi niz benefita svakom djetetu, bez obzira da li je talentirano za matematiku ili ne.

Zanimljivo je da ovaj program, za razliku od programa za strane jezike ili slične aktivnosti, ne možete naučiti u školama ili nekim drugim ustanovama. Program “Superznalac” poboljšava koncentraciju, potiče kreativnostmotivaciju te se na nevjerojatan način približava maksimalnim potencijalima dječjeg mozga kako bi ga iskoristio u potpunosti. Djeca nakon ovog programa mogu bez problema izračunati umnožak ili kvocijent dvocifrenih, trocifrenih ili većih brojeva bez ikakvog pomagala, a sve to u jednom trenutku. Za one najbolje i najodvažnije, moguća su natjecanja na svjetskoj razini.

Kroz ovakav način nastave, djeca će vrlo lako biti bolji znalci od njihovih roditelja što bi svakome trebao biti i cilj. Naše jedinstvene web aplikacije omogućuju da djeca treniraju mentalno računanje i na takav način postanu Superznalci.

Još danas možete prijaviti Vaše dijete za besplatni PROMO sat na kojem se djeca mogu upoznati sa našim programom, bez ikakvih obaveza.

Posušje. Info

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading