Select Page

Humanitarni ženski nogometni turnir Gimnazije fra Grge Martića Posušje

Humanitarni ženski nogometni turnir Gimnazije fra Grge Martića Posušje

U petak 29.05.2015.u sportskoj dvorani u Posušju s početkom u 13:00h održat će se humanitarni ženski nogometni turnir Gimnazije fra Grge Martića.

Na ovom turniru sudjelovat će ekipe sastavljene od učenica i profesorica Gimnazije fra Grge Martića, ukupno 14 ekipa.

Pomoć najugroženijim umirovljenicima

Budući da godinama i nizom humanitarnih akcija naša škola pomaže u različitim potrebama, ovoga puta smo odlučili okrenuti se starijim članovima naše zajednice, umirovljenicima, i to onima koji žive sami, nemoćni, zaboravljeni, dakle – onim najugroženijim umirovljenicima.

Na turnir ste pozvani svi – Posušanke, Posušani i gosti, a ulaznice po cijeni od 5 KM su u prodaji od srijede. Možete ih dobiti od naših učenika (njihova imena su objavljena na školskom facebook profilu- Grgur Posuski). Naravno, ulaznice ćemo prodavati i na sam dan turnira, na ulazu u dvoranu. Očekujemo da nećete kupiti jednu nego dvije, tri, pet…koliko možete.

Dobra zabava

Tako prikupljenim sredstvima planiramo pomoći umirovljenicima čija mirovina nije dostatna za podmiriti visoke troškove života, konkretno – planiramo im kupiti ogrijev za zimu.

O vama, dragi sugrađani, ovisi hoćemo li kupiti jedan, dva, tri, pet ili više metara drva, a umirovljenika kojima će naša pomoć dobro doći ima puno. Zaista puno.
Ovom akcijom želimo osvijestiti cijelu zajednicu, prvenstveno naše učenike. U našoj blizini žive ljudi koji ne mogu brinuti o sebi, a mi im možemo, trebamo i hoćemo pružiti ruku. Dođite, pomozite i zabavite se.

Ne možemo vam obećati vrhunski nogomet, ali dobru zabavu i dobar osjećaj svakako da!

radioposusje.ba

OGLASI

Loading