Select Page

SUTINA OSVOJILA TURNIR “SVETI IVAN 2020.”

SUTINA OSVOJILA TURNIR “SVETI IVAN 2020.”

Ovogodišnje izdanje malonogometnog turnira „Sveti Ivan 2020.“ u Rakitnu sinoć je završilo pobjedom Sutine nad ekipom Čaršije rezultatom 4:1.

Marko Lucović iz ekipe Sutina je kazao da njihova ekipa ove godine nije baš očekivala da će doći do kraja. „ Bilo je nedostataka, u početku ozljeda, jedan igrač nam je otpao, ali borili smo se.  Finalna utakmica je bila napeta do kraja. Protivnička ekipa je bila jako dobra, no naša pobjeda u finalu je zaslužena“, kazao je Lucović. Slaven Ivanković je kazao da je njegova ekipa bila jača, no nije bilo sreće. „Mi smo bili možda i favorizirani. Napadali smo, ali nismo uspjeli iskoristiti svoje prilike, ekipa Sutine je uspjela svoje prilike iskoristiti i pobijedili su. Sreća se ovaj put sreća se okrenula na stranu Sutine. Njima i čestitamo na pobjedi“, kazao je Ivanković.

Spomenimo da je u kategoriji seniora treće mjesto osvojila ekipa Zaglavica koja je nadigrala ekipu Sutina B rezultatom 2:9.

Najboljim igračem turnira proglašen je Marko Zlomislić iz ekipe Sutina, najboljim golmanom proglašen je Josip Soldo iz ekipe Sutina, dok je najboljim strijelcem proglašen Ivan Miličević iz ekipe Zaglavica koji je postigao 11 golova.

U kategoriji limača prvo mjesto je osvojila Čaršija koja je nadigrala Zaglavicu rezultatom 2:1. Treće mjesto u ovoj kategoriji osvojila je ekipa Vrpolje koja je u utakmici za treće mjesto nadigrala ekipu Markote i Mihalji rezultatom 5:2. Najboljim igračem u ovoj kategoriji proglašen je Toni Ivanković iz ekipe Čaršija.

U kategoriji pionira najbolja ekipa bila je Vrpolje koja je nadigrala Zaglavicu rezultatom 4:1. Ekipa Poklečani osvojila je treće mjesto, a bolja je bila od ekipe Sutine rezultatom 6:5. Najboljim igračem u ovoj kategoriji proglašen je Stipe Miličević iz ekipe Vrpolje.

Rezultati finalne večeri “MNT sv.Ivan Rakitno 2020.

18:00 Markote i Mihalji – Vrpolje(LIM) 2:5
18:45 Poklečani – Sutina(PIO) 6:5
19:30 Vrpolje – Zaglavica (PIO) 4:1
20:15 Sutina B – Zaglavica (SEN) 2:9
21:15 Čaršija – Zaglavica (LIM) 2:1
22:30 Čaršija – Sutina (SEN) 1:4

Humanitarni karakter turnira i ove godine

Drugu godinu za redom organizacija ovog malonogometnog turnira ide ispred Osnovne škole „Ante Bruno Bušić“ iz Rakitna. Ravnatelj škole Marin Markota je kazao da je turnir jedan lijep i dobar događaj u Rakitno koji okupi Rakićane na druženje, ali s ciljem da se napravi i nešto dobro. „I ove godine imamo humanitarni dio. On je namijenjen obnovi svlačionica u našoj školi. Prošle godine smo krenuli s ovim projektom kada smo na turniru skupili 4 000 KM, tijekom godine smo s različitim investitorima još radili i ulagali, a ove godine ovisno o sredstvima nadamo se da ćemo sve privesti kraju“, kazao je ravnatelj Markota. Dodao je da ukupna investicija projekta je oko 20 000 KM, a imat će jednu čajnu kuhinju i dvije svlačionice koje će koristiti učenicima za nastavne aktivnosti, ali i sve druge popodnevne aktivnosti – prenosi radio Posusje.

OGLASI

Loading